Kijken waar je staat. Kiezen waar je gaat.Als oplossingsgericht coach werk ik sinds 2016 voor bedrijven. Ik geef trainingen in groepsverband, en via individuele coaching. Mijn expertise ligt in het bewust maken van mensen en het faciliteren van de overgang van kennis naar actie. Ik kom snel tot de kern, waardoor we snel tot inzicht en een nieuw niveau van besluitvaardigheid komen.

Ik heb jarenlang ervaring in het bedrijfsleven als personal assistent voor directie en management. In mijn rol op het gebied van personeelszaken was ik onder andere verantwoordelijk voor het proactief aanpakken van ziekteverzuim en het begeleiden van medewerkers tijdens hun ziekteperiode. Tevens hielp ik mee met het schrijven van het beleid. In combinatie met mijn kracht als oplossingsgerichtscoach,
weet ik snel tot de kern te komen voor zowel leidinggevenden als werknemers.
 
Masterclass
 

Balans en groei in je zakelijke én persoonlijke leven..


Persoonlijk leiderschapTijdens deze masterclass vindt een interactieve bewustwording plaats waarbij we aan de hand van kernvragen samen tot antwoorden komen op vragen als Waar sta je nu, en wat zou je anders willen? Wat zijn mijn drijfveren, mijn talenten en mijn valkuilen? Hoe kan ik mijn vaardigheden beter aanwenden, en hoe kan ik groeien? Welke obstakels én welke beloningen zal ik ervaren als ik mijn energie echt ga aanwenden om te verbeteren?

In bepaalde levensfasen is het moment gunstig voor zelfreflectie. Waar sta je nu en welke aanpassingen overweeg je? Je wereldbeeld en persoonlijke groei zijn veranderd, maar leef je doelgericht? Tijdens de masterclass behandelen we praktische en filosofische vragen en leer je door ervaringen te delen met mede-cursisten. Bewustwording versterkt je standvastigheid, biedt zekerheid en innerlijke rust, en opent de deur naar het bereiken van persoonlijke doelen. Verken nieuwe oplossingen en paden.


Beoogd resultaat
Meer balans tussen werk en privé
Inzicht in je persoonlijke doelen
Rust in jezelf
Doelgerichter handelen
Datum
Vrijdag 11 oktober 2024


Lunch en consumpties tijdens de training zijn inclusief.
Locatie
Castra Ad Hoc, Kasteelstraat 16, 6598 BJ Heijen.
Kosten
€ 97,00 incl. BTW
Aanmelden
Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar praktijk@lizenda.nl. Of neem telefonisch contact met mij op: 06 – 83 54 08 90.


 

Marjo
Hoe knap is het dat Linda met al haar opgedane kennis als coach, exact de juiste vragen weet te stellen die op dát moment nodig zijn. Situaties waar je al jaren tegenaan loopt, waardoor je door de juiste vragen van Linda ineens een heel ander inzicht krijgt in de situatie, waardoor je veel beter leert relativeren. Linda is scherp met fijne, zachte randjes. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als coach!
Tara
Linda is een eerlijk persoon. Ze heeft een luisterend oor waardoor je je snel op je gemak voelt. Linda helpt je met je problemen en zorgt ervoor dat jij daar goed mee om kan gaan. Alles is bespreekbaar. Ik ben blij dat Linda mijn coach is.
Johan
Ik heb lange gesprekken gevoerd met Linda tijdens diverse boswandelingen. Haar ontspannen manier van doen, en de integriteit die voortkomt uit haar wens om anderen echt te helpen maken dat je zo al pratend tot nieuwe inzichten komt die je verder helpen! Geen bombastische revolutie maar een behulpzame evolutie, met praktische tips en goede raad. Dank je wel!

 
Persoonlijke coaching
 
Individuele 1-op-1 coaching


De persoonlijke en vertrouwelijke sessies richten zich in eerste instantie op het samen inventariseren van waar je staat. Hierbij ligt de focus op het werk, maar kijken we ook naar de samenhang met je privé-situatie. Allerlei vragen kunnen hierbij aan bod komen: Zit je als werknemer op de goede plaats? Welke stress ervaar je als positief, en welke als negatief? Welke factoren beïnvloeden je omgang met je teamleden of met het management? Heb je voldoende tijd voor jezelf? Vind je dat je voldoende productief bent, en voldoende plezier beleeft aan dat wat je op het werk bereikt? Al deze vragen leiden naar antwoorden, en een bewustwording van de mogelijkheden die je hebt om jezelf op een doelmatiger en prettiger manier te ontwikkelen, met meer succes en plezier in het werk.

Voor deze zowel prettige als intensieve coaching is bij veel werkgevers een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar. Informeer hierover bij je werkgever. Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar praktijk@lizenda.nl. Kijk voor meer contactgegevens bij contact.