Wat heb je nodig?In de sport kennen we het: een time-out. Even de dingen op een rijtje zetten, en kijken hoe we verder gaan. Als ouder kun je je dat meestal niet veroorloven – de zorg voor je kind, en voor het gezin gaan steeds door. En als je kind daarbij ADHD, PDD Nos of Dyslexie heeft, of (bijvoorbeeld) problemen met de pubertijd heeft of depressief is, dan is die zorg nog veeleisender. Zodat je misschien het gevoel hebt vele balletjes in de lucht te moeten houden. Zonder dat er een moment van rust is. Dat je alles doet voor je kind, en voor jezelf weinig tijd hebt. Tijd en rust, die je nodig hebt om jezelf te blijven, en de juiste keuzes te kunnen maken – hoe je met je kind omgaat, hoe je je kind kunt helpen, en hoe je als gezin kunt genieten van het samenzijn.
Lizenda biedt daarom ook een traject alleen voor jou als ouder: een kans om even die extra ondersteuning te krijgen die je weer op weg helpt. Een traject van 5 ontmoetingen waarin ik luister naar jouw verhaal, en we het gesprek aan gaan. En dan gaat het ook over de vraag: wat heb jij nodig? Zodat je daarna met meer rust in jezelf, én met meer mogelijkheden om je kind te helpen verder kunt.


 
Lucht je hart
 LUCHT JE HART


Soms kan een luisterend oor je helpen om weer overzicht te krijgen. Een Lucht je Hart sessie is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om eens te praten met Lizenda. Hoe werkt het? Als je deze sessie boekt stuur ik je een korte vragenlijst per e-mail, zodat ik me goed kan voorbereiden op jouw situatie. Daarna plannen we samen een gesprek van 30 minuten, per telefoon of Skype/Zoom. Tijdens de sessie bespreken we waar je tegenaan loopt, en wat je zou willen en kunnen veranderen. Door samen in vertrouwen, en eerlijk en open te praten over je situatie werken we aan een directe verbetering. Een Lucht je Hart sessie is, als je dat wilt, inclusief een telefonisch vervolggesprek, waarin we (bijvoorbeeld 2 weken later) nogmaals kijken hoe het nu gaat.

Wil je je aanmelden voor een Lucht je Hart sessie of meer informatie?
Stuur dan een e-mail naar praktijk@lizenda.nl.
Kijk voor meer contactgegevens bij contact.